donem impuls a l'emprenedor!

‘Esmorzars amb l’alcalde’ amb l’Associació d’Empreses dels Polígons Industrials

05/12/2022 08:56

El Centre de Promoció Econòmica Molí Empresa ha acollit aquest matí una nova edició dels ‘Esmorzars amb l’alcalde’. Són trobades empresarials on els empresaris del municipi tenen l’oportunitat de traslladar, de manera propera i en primera persona, propostes de treball i necessitats per millorar la seva competitivitat empresarial a l’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa.

En aquesta ocasió, l’esmorzar ha acollit empreses de l’Associació d’Empreses dels Polígons Industrials de Martorell (AEPIM) i d’altres que encara no en formen part. Han estat presents Francesc Cortadella, de Gronpes S.L., Pedro Calef, de BTECH S.L., José Antonio Arévalo, de Inovyn España S.L., Adrià Ponsà, de Enerka Energia i Calor, S.L., i Enrique Solé, de Solé Diesel.

En aquests esmorzars l’alcalde Fonollosa es troba amb representants del teixit empresarial martorellenc per afavorir el contacte directe en un ambient informal i proper. Es tracta d’un espai d’informació, comunicació i aproximació entre empreses i administració en benefici de l’economia local.

A banda de l’alcalde i les empreses convidades, també hi ha assistit la regidora de Promoció Econòmica i Comerç, Rosa Cadenas, Raquel Sans, regidora de Joventut, Soledad Rosende, regidora d’Ensenyament i Salut, la cap tècnica de Promoció Econòmica, Carme Moles, i les tècniques del servei.

Fonollosa i la regidora Cadenas han traslladat als presents que des del Centre de Promoció Econòmica de Martorell es treballa per donar resposta a la dificultats que puguin presentar les empreses. Han parlat de com poder fer créixer l’activitat econòmica al nostre poble, crear ocupació de qualitat, generar oportunitats i ser més competitius.

També han tractat un dels temes del moment, les alternatives energètiques, on tots els participants han exposat les seves opinions i idees, s’ha introduït el concepte de comunitat energètica, un instrument clau per a impulsar la transició energètica a nivell local, desenvolupant generació distribuïda i renovable en el territori, conscienciant i apoderant al ciutadà i involucrant a les entitats municipals en aquesta transformació, i de la importància de crear sinèrgies perquè des de l’Ajuntament es poguí donar suport a la creació d’aquesta iniciativa.

La regidora de Promoció Econòmica ha dit als assistents que es durà a terme una major dinamització amb empreses. De fet, ja està visitant empreses del municipi per enfortir empresa-administració, treballar conjuntament per la millora de l’economia martorellenca, i presentar tots els serveis que des de l’Ajuntament es posen a l’abast dels empresaris.

Els participants valoren molt positivament aquesta iniciativa, ja que els permet mantenir contacte amb altres empresaris del mateix sector, detectar possibles col·laboracions i conèixer tots els serveis que l’Ajuntament de Martorell posa al seu abast.

Alhora, el Centre de Promoció Econòmica, amb aquestes jornades, rep informació de primera mà per tal de fer una diagnosi acurada de la nostra realitat empresarial, perfilar accions i programes per a empreses, emprenedors i persones en situació d’atur, una de les finalitats d’aquests esmorzars.

Veure totes les notícies