donem impuls a l'emprenedor!

Comença el curs CP “Activitats Auxiliars de Magatzem” al Centre de Promoció Econòmica Molí Empresa

30/01/2023 10:47

Quinze persones inicien aquest dilluns el Certificat de Professionalitat “Activitats auxiliars de Magatzem” emmarcat en la convocatòria de la Formació Ocupacional d’àrees Prioritàries FOAP 2022 al Centre de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell subvencionats pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC).

El nou curs certificat de professionalitat “Activitats auxiliars de Magatzem” es tracta d’un CP de nivell 1 amb una durada total de 250 hores estructurades  en 3 mòduls formatius amb un total de 170 hores,  40 h de formació complementària i 40 h de pràctiques professionals no laborals en empreses del sector.

El curs s’adreça prioritàriament a persones aturades inscrites a l’Oficina de Treball del SOC que vulguin millorar les competències professionals per realitzar operacions auxiliars de magatzem, recepció, desconsolidació, ubicació bàsica, preparació i expedició de càrregues i descàrregues, de manera coordinada o en equip, sota la supervisió d'un responsable, seguint les instruccions rebudes, i aplicant els procediments i equips adequats, en condicions de productivitat i respectant la normativa de seguretat, salut i prevenció de riscos.

Un cop realitzada aquesta formació, els i les alumnes podran treballar en diferents empreses com a mosso/a de càrrega i descàrrega, de magatzem i/o mercat d’abastiments. Mosso/a de magatzem, conductor/a- operador/a de carretons elevadors en general, carretoner/a, embalador/a, empaquetador/a, etiquetador/a a mà, preparador/a de comandes, peó del transport en general, operari/ària de logística.

La formació iniciada aquest dilluns dia 30 de gener 2023 finalitzarà el 19 de maig i es realitzarà de forma intensiva de dilluns a divendres de 9.00 h a 14.00 h a les instal·lacions del Centre de Promoció Econòmica de Martorell.

 

Veure totes les notícies