donem impuls a l'emprenedor!

El Centre de Promoció Econòmica Molí Empresa posa en marxa 2 nous cursos: CP “Socorrisme en instal·lacions aquàtiques” i el CP “Atenció sociosanitària a persones dependents en Institucions socials”

08/02/2023 10:33

Els darrers dies s’han iniciat els Certificats de Professionalitat “Socorrisme en instal·acions aquàtiques” i el CP “Atenció sociosanitària a persones dependents en Institucions socials” emmarcats en la convocatòria de la Formació Ocupacional d’àrees Prioritàries FOAP 2022 al Centre de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell subvencionats pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC).

Tots dos certificats de professionalitat són de Nivell 2 i s’adrecen prioritàriament a persones aturades inscrites a l’Oficina de Treball del SOC que vulguin millorar les seves competències professionals.

El CP “Socorrisme en instal·lacions aquàtiques” s’imparteix en horari de tardes, té una durada de 290 hores i inclou 80 hores de pràctiques professionals en empreses. A més, et permet sol·licitar un certificat d'acreditació per poder exercir com a socorrista aquàtic en piscines i inscriure's al Registre Oficial de Professionals de l'Esport de Catalunya – ROPEC.

D’altre banda, el CP “Atenció sociosanitària a persones dependents en Institucions socials” s’imparteix en horari de matí i consta de 490 hores de les quals 80 són hores de pràctiques professionals en Centres Sociosanitaris.  Un cop realitzada aquesta formació els i les alumnes assoleixin les competències professionals per atendre a persones dependents en institucions on es desenvolupi la seva actuació, mitjançant les estratègies dissenyades per l’equip interdisciplinari competent, per tal de mantenir i millorar l’autonomia personal del pacient i les seves relacions amb l’entorn.

Un total 30 participants inicien aquesta formació, quinze alumnes per cadascun dels Certificats de Professionalitats, que al finalitzar la formació hauran millorat la seva ocupabilitat.

Veure totes les notícies