donem impuls a l'emprenedor!

Sessió informativa Certificat de Professionalitat "Operacions bàsiques de restaurant i bar"

09/02/2023 13:14

El Centre de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell ha realitzat sessió informativa del curs CP “Operacions bàsiques de restaurant i bar”, emmarcat en la convocatòria de la Formació Ocupacional d’àrees Prioritàries FOAP 2022 subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC).

En aquesta sessió informativa específica d’aquest certificat de professionalitat es concreten tots els detalls i s’amplia la informació relativa al curs amb inici previst pel 20 de febrer de 2023 i que s’impartirà en horari de matí, de 9:00 a 14:00 de dilluns a divendres.

CP “Operacions bàsiques de restaurant i bar”

 

Aquest certificat de professionalitat s’impartirà a les instal·lacions del Centre Cultural de Martorell (Plaça de les Cultures s/n, 08760 Martorell), és de nivell 1 i té una durada total de 330 hores distribuïdes de la següent manera: 210h teòriques,  40h de formació complementària i 80h de pràctiques professionals no laborals en empreses del sector.

Aquest curs va dirigit a persones aturades i inscrites com a DONO a l’Oficina de Treball del SOC (OTG) que, com a mínim, tinguin un nivell de certificat d’estudis o equivalent (saber llegir, escriure i fer comptes senzills).

Els i les alumnes finalitzaran la formació assolint les competències professionals que els permetrà treballar com:

  • Ajudant/a de cambrer/a.
  • Ajudant/a de bar.
  • Auxiliar de col·lectivitats.
  • Empleat/ada de petit establiment de restauració.

Realitzant funcions com: assistir en el servei al client/a, preparar i presentar begudes senzilles i menjars ràpids, executar i aplicar operacions, tècniques i normes bàsiques de manipulació, preparació i conservació d’aliments i begudes.

Informació i Preinscripcions

 

Si estàs interessat/da en realitzat el CP “Operacions bàsiques de restaurant i bar” aprofita perquè encara hi ha places disponibles i contacta amb nosaltres:

  • Adreceu-vos al Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner (Camí del Riu s/n • 08760 Martorell) qualsevol dia de dilluns a divendres entre les 10 i les 13.00 h per omplir el full de preinscripció i portar la documentació necessària.

  • Truqueu al telèfon 93 775 31 01

  • Envieu un correu electrònic a moliempresa@martorell.cat

  • Preinscripción online: Omplir aquest FORMULARI D'INSCRIPCIÓ (clicar a sobre de l'enllaç)

Veure totes les notícies