donem impuls a l'emprenedor!

Taller d’Estudi de Mercat dirigit a les cooperatives escolars del projecte “Cultura Emprenedora a l’Escola” - CUEME

28/02/2023 14:01

Les cooperatives de les escoles Vicente Aleixandre, Mercè Rodoreda i José Echegaray participen en el taller d'Estudi de Mercat impartit pel Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner i emmarcat en el projecte "Cultura Emprenedora a l'Escola" – CUEME.

El Taller d'Estudi de Mercat té com a objectiu apropar als i les alumnes de 5è de Primària al procés de recerca i anàlisi de la informació rellevant sobre els elements essencials que caracteritzen un mercat com són els competidors, els clients i els factors externs que hi influeixen.

Aprenen el funcionament d'una eina bàsica del màrqueting, com és l'estudi de mercat, per obtenir informació que els serveixi de guia per adoptar les decisions oportunes respecte els seus productes, preu, distribució i promoció.

Al Taller es treballa la diferència entre preu i cost del producte, el tipus de client al que va dirigit el seu producte i els instruments per fer un estudi de mercat, per exemple com elaborar una enquesta.

Els i les cooperativistes gràcies a aquest Taller començaran a realitzar el seu estudi de mercat amb els prototips que han creat, i un cop realitzat decidiran quins seran els productes més viables per produir finalment per a la seva posterior venda al mercat.

Així mateix i durant les darreres setmanes, les cooperatives escolars també han visitat l'Oficina d'Atenció ciutadana (OAC) per demanar el permís d'ús de via pública per poder vendre els productes de les seves cooperatives i van presentar el seu projecte al Sr. Xavier Fonollosa, Alcalde de Martorell.

Veure totes les notícies