donem impuls a l'emprenedor!

VOLS TREBALLAR AL CENTRE LOGÍSTIC DE MERCADONA?

31/03/2023 11:56

La empresa MERCADONA realitzarà una sessió monogràfica al Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner per explicar el funcionament de la seva borsa de treball i el procés de selecció que porta a terme per incorporar personal al BLOC LOGÍSTIC d'Abrera.

Des del Centre de Promoció Econòmica de Martorell s’organitzen monogràfics empresarials amb l’objectiu de posar en contacte les persones que busquen feina amb les empreses que busquen talent.

El proper 21 d’abril de 2023 a les 10.00h a les instal·lacions del Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner, la empresa MERCADONA realitzarà una sessió informativa per explicar el funcionament de la seva borsa de treball i el procés de selecció que porta a terme per incorporar personal al BLOC LOGÍSTIC d’Abrera.

En aquesta sessió tindràs l'oportunitat de conèixer l'empresa MERCADONA de la mà del Gerent de Recursos Humans, el Sr. Carles Domínguez, que s’encarregarà d’explicar quins són els perfils professionals que necessiten per cobrir les vacants del BLOC LOGÍSTIC d’Abrera, així com els requisits formatius, experiència laboral, competències professionals, etc. que demanen als canditats/es.

Si busques feina,
vols treballar en el sector logístic i
  t’interessa formar part de l’equip professional de MERCADONA,
aprofita aquesta oportunitat!!!

DATA:

Dia: 21 d’abril de 2023
Horari: de 10.00 h a 11.30 h

A QUI VA DIRIGIT:

Persones en procés de recerca activa de feina interessades en formar part de l’equip professional del BLOC LOGÍSTIC d’Abrera.

OBJECTIU:

Conèixer els procés de selecció de l’empresa MERCADONA per inscriure’s a les ofertes per cobrir vacants en el BLOC LOGÍSTIC d’Abrera.

INSCRIPCIONS:

INSCRIPCIONS:   Per participar en aquest taller gratuït cal omplir el següent   FORMULARI ONLINE

MÉS INFORMACIÓ: moliempresa@martorell.cat  o al telèfon 93 775 31 01

Veure totes les notícies