donem impuls a l'emprenedor!

MOLÍ EMPRESA ACULL LES SESSIONS TERRITORIALS DE LA XARXA XALOC DEL BAIX LLOBREGAT NORD

08/05/2023 08:30

El Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner acull la SESSIÓ TERRITORIAL de la Xarxa XALOC de la Diputació de Barcelona, dirigida als Serveis Locals d’Ocupació del Baix Llobregat Nord.

Les SESSIONS TERRITORIALS són unes jornades destinades al personal tècnic dels Serveis Locals d’Ocupació de la província de Barcelona que organitza el Servei de Mercat de Treball de la Diputació de Barcelona.

La Xarxa de Serveis Locals d’Ocupació (XALOC) impulsada per la Diputació de Barcelona té com a missió consolidar un model àgil i competitiu del mercat de treball en l'àmbit municipal i aconseguir una major eficàcia i eficiència de les accions locals en matèria d'ocupació a la província de Barcelona, mitjançant el treball conjunt i l'intercanvi d'experiències.

La Xarxa està formada per 147 Serveis Locals d'Ocupació (de caràcter municipal i supramunicipal) que donen cobertura al 85 % del territori de la província i al 98 % de la població potencialment activa.

La Jornada d’enguany és de caràcter tècnic i s’ha centrat en les novetats i la gestió de XALOC, així com en l’intercanvi d’experiències i resolució dels dubtes plantejats pels diferents tècnics i tècniques assistents.

Veure totes les notícies