donem impuls a l'emprenedor!

55 CANDIDATURES PRESENTADES EN EL 12è CONCURS D'INICIATIVES EMPRESARIALS “FEM XARXA, FEM EMPRESA”

09/05/2023 13:11

El 12è Concurs d'Iniciatives Empresarials del Baix Llobregat Nord rep 55 candidatures entre els 8 municipis participants, de les quals 40 pertanyen a empreses i 15 a projectes de joves.

Els vuit Ajuntaments de la zona nord del Baix Llobregat - Abrera, Castellví de Rosanes, Collbató, Esparreguera, Martorell, Olesa de Montserrat, Sant Andreu de la Barca i Sant Esteve Sesrovires -, a través dels seus departaments de Promoció Econòmica, han impulsat un any més el 12è Concurs d’Iniciatives Empresarials del Baix Llobregat Nord,  amb l’objectiu de reconèixer i premiar l’esforç emprenedor de les persones usuàries dels serveis d’atenció a emprenedors i, alhora difondre la cultura emprenedora entre els joves d’aquests Ajuntaments.

El 12è Concurs d’Iniciatives Empresarials del Baix Llobregat Nord cerca també augmentar la projecció externa dels serveis d’assessorament i acompanyament als projectes empresarials, incrementar el nombre d’usuaris/ies dels Serveis a les empreses per la publicitat que suposen aquests tipus d’accions aconseguint una major implicació dels agents econòmics amb els Serveis municipals.

En aquesta nova edició s’han reformulat les categories per adaptar-les a la nova situació excepcional amb el que el concurs passa a 4 categories en l´edició actual.

  • Categoria a la “Millor empresa creada a partir de l’any 2020”, on 28 empreses han presentat la seva candidatura: La glotona, Tu casa me gusta, Elclickartístico, Mar MondeloAtelier, Positive BCN, Herboristeria Pia, Farina de Falla, +nforma, Infinitament, Nomad Salud, Hebe by Clau, Sirius English, Llars d´Estudi, Lultravioleta, L´alternativa, Ride Abrera Bikes, Highcrom, Estudio de Fotografia y BellezaNakama, Ortega´s&Crochet, Podologia Abrera, Charlotte Studio, NiviaClinica Dental, RBR Perruquers, La Figaflor Llibreria, Punt i Net, 7 Ciències, Cami de Vida i Santornem-hi Gastro Bar Estació.??
  • Categoria a la “Millor empresa en Relleu de Negocis”, compta amb un total de 5 candidatures presentades. Les empreses presentades en aquesta categoria són: Neo Natura, Samsara Ioga, Auto Servei Roig, La Bodegueta 1980 i El Cangur Acadèmia.
  • Categoria de “Millor empresa en compromís amb l´Eficiència Energètica i la Sostenibilitat”, on trobem 7 candidatures presentades per les empreses: Activa´t Eco, Transports Generals d´Olesa, Cistelles Cal Mas, Saneseco, Bur 2000, Malena Engineering i PlasticOmnium
  • Les 15 candidatures presentades a “Millor idea jove de negoci”, pertanyen als següents Instituts d'Educació Secundària: INS Montserrat Roig, INS El Cairat, INS El Puig, INS Joan Oró, INS Daniel Blanxart, INS Montserrat Colomer i IES El Palau.

 

Premis

 

Les  candidatures presentades seran valorades pel jurat del concurs i, el proper mes de juny, anunciaran les empreses guanyadores en un acte de lliurament de premis organitzat en el Centre de Promoció Econòmica Molí Empresa. 

La millor empresa creada a partir de l’any 2020, la millor empresa en relleu de negocis i la millor empresa en compromís amb l'eficiència   energètica i la sostenibilitat tindran un premi de 2.000 euros per a l’empresa guanyadora, de 1.000 euros per a la segona classificada. I la millor idea jove de negoci rebrà un premi de 2.250 euros a repartir entre els centres d’ensenyament i l’alumnat participant. A més, la millor idea jove de negoci es publicarà al diari comarcal La Bústia.

 

Veure totes les notícies