donem impuls a l'emprenedor!

NOVA OFERTA FORMATIVA MARTORELL ADAPTA’T 2023

23/05/2023 11:06

El Centre de Promoció Econòmica amb el suport de la Diputació de Barcelona, presenta la edició 2023 del programa MARTORELL ADAPTA'T i la nova oferta formativa per capacitar en la utilització de les noves tecnologies per al desenvolupament professional i com a suport en la recerca de feina.

Durant el segon semestre de 2023 s’han programat diferents formacions d'alfabetització digital destinades a aquelles persones en situació d´atur i inscrites al Servei Local d’Ocupació de Martorell que vulguin millorar les seves competències digitals per accedir al món laboral capacitant a les persones participants en la utilització de nous canals de comunicació per al desenvolupament professional i com a suport en la recerca de feina.

A continuació detallem les accions formatives transversals disponibles programades per aquest 2023:

Tots els cursos són de caràcter eminentment PRÀCTIC, centrat en les necessitats de les persones participants i adequant-se al seu perfil i nivell de coneixements i GRATUÏTS, donant a tothom la possibilitat d´accedir-hi.

 

Preinscripcions

 

Si estàs interessat/da en realizar alguna d’aquestes formacions pots contactar amb nosaltres:

  • Preinscripció online: Omplir el  FORMULARI D'INSCRIPCIÓ  o clicant sobre el curs que t'interessa.(clicar a sobre de l'enllaç)

  • Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner (Camí del Riu s/n • 08760 Martorell)

  • Truca al telèfon 93 775 31 01

  • Envia un correu electrònic a moliempresa@martorell.cat

 

Més informació  http://www.moliempresa.cat/article/82/MARTORELL-ADAPTAT.ca.html

 

 

Veure totes les notícies