donem impuls a l'emprenedor!

COL·LABORACIÓ ENTRE EL CENTRE DE PROMOCIÓ ECONÒMICA MOLÍ FARINER I EL CAMPUS FPCAT - UPC DE LA MOBILITAT SOSTENIBLE

04/08/2023 11:34

L’Ajuntament de Martorell a través del Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner i el Campus FPCAT - UPC de la Mobilitat Sostenible col•laboren plegats amb l’objectiu d’estimular una emprenedoria basada en la innovació i la tecnologia per trobar solucions a la mobilitat en clau de sostenibilitat amb la preacceleradora “ACCELERA MARTORELL: Reptes de la Mobilitat Sostenible” promoguda pel Programa Catalunya Emprèn de la Generalitat de Catalunya s’emmarca en el programa PRIMER de Preacceleració.

“ACCELERA MARTORELL: Reptes de la Mobilitat Sostenible”

 

“ACCELERA MARTORELL: Reptes de la Mobilitat Sostenible” s’adreça a persones  interessades en formar-se en el sector de la mobilitat. El programa ofereix de forma GRATUÏTA, 60 hores de formació tècnica en mobilitat sostenible i automoció, 40 hores de gestió i desenvolupament empresarial, així com acompanyament personalitzat en forma de mentories que s’iniciarà al setembre fins al desembre 2023.

Un cop finalitzada la formació i les mentories, es durà a terme un acte de cloenda del programa, el DEMO DAY, on es premiarà el millor projecte amb un premi de 2.500 euros i un any d’allotjament gratuït al coworking Molí Empresa, amb l’objectiu de reconèixer i premiar l’esforç emprenedor dels i de les participants en ACCELERA MARTORELL: Reptes de la Mobilitat Sostenible.

INSCRIPCIONS   FORMULARI ONLINE
MÉS INFORMACIÓ: moliempresa@martorell.cat  o al telèfon 93 775 31 01

 

El Campus FPCAT - UPC de la Mobilitat Sostenible

 

El Campus és un espai de formació i innovació per a la transformació de la indústria de la mobilitat, especialment en àrees emergents com el vehicle autònom i elèctric, i la innovació en l'àmbit de la mobilitat.

L'actual oferta formativa del Campus FPCAT - UPC de la Mobilitat Sostenible inclou programes de formació professional per l’ocupació, formació de màster, postgrau i cursos de formació contínua amb un enfocament professional i executive en els àmbits de l'automoció.

Formació Professional per a l'ocupació

Propers cursos programats:

  • Disseny de peces d'injecció de plàstic pel sector d'automoció amb Catia V5.
  • Electrificació de vehicles híbrids i elèctrics.
  • Manteniment bàsic de vehicles híbrids i elèctrics.

Formació Permanent (Màsters i Postgraus) per a professionals i empreses del sector de l'automoció i la mobilitat.

Els propers Màsters programats:

Formació a mida per les empreses

Disseny programes de formació a mida de les necessitats de desenvolupament i d’especialització d’empreses, entitats i altres institucions públiques.

INSCRIPCIONS  i  MÉS INFORMACIÓ:

https://cms.upc.edu/cat/estudis/formacio/

Tel. (34) 93 401 25 12

a/e: info.cms@cms.upc.edu

 

Veure totes les notícies