donem impuls a l'emprenedor!

En marxa la 3a Preacceleradora “ACCELERA MARTORELL; Reptes de la Mobilitat Sostenible”

19/09/2023 12:56

Els 15 participants inicien les 100 hores de formació de la 3a. Edició de la preacceleradora d’automoció “ACCELERA MARTORELL: Reptes de la Mobilitat Sostenible” amb una visita al Campus FPCAT-UPC de la Mobilitat Sostenible.

L’Ajuntament de Martorell a través del Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner i el Campus FPCAT - UPC de la Mobilitat Sostenible  impulsen per tercera vegada el programa PRIMER de Preacceleració per projectes emprenedors territorials d’alta especialització en el sector de l’automoció amb la preacceleradora “ACCELERA MARTORELL: Reptes de la Mobilitat Sostenible”, promogut pel Programa Catalunya Emprèn, subvencionat pel Departament d'Empresa i Treball i amb el cofinançament del Fons Social Europeu Plus, amb l’objectiu d’estimular una emprenedoria basada en la innovació i la tecnologia i que trobi solucions a la mobilitat en clau de sostenibilitat.

El programa formatiu és molt pràctic i compta amb 60 hores de formació tècnica en mobilitat sostenible i automoció, 40 hores de gestió i desenvolupament empresarial, així com d’un acompanyament personalitzat en forma de mentories.

Els i les participants durant el transcurs d’aquesta tercera edició del programa rebran formació especialitzada dins el sector de l’automoció i desenvoluparan la solució a un dels reptes seleccionats amb l’objectiu d’adquirir habilitats i coneixements necessaris per posar en marxa aquestes iniciatives empresarials.

Un cop finalitzada la formació i mentories, es durà a terme un acte de cloenda del programa, el DEMO DAY, on es premiarà el millor projecte amb un premi de 2.500 euros i un any d’allotjament gratuït al coworking Molí Empresa, amb l’objectiu de reconèixer i premiar l’esforç emprenedor dels i de les participants en ACCELERA MARTORELL: Reptes de la Mobilitat Sostenible.

 

 

“Subvencionat pel Departament d'Empresa i Treball i amb el cofinançament del Fons Social Europeu Plus"

Veure totes les notícies