donem impuls a l'emprenedor!

Comença a exportar: programes 2014

16/10/2014 08:00

Nous programes 2014 perquè la teva empresa comenci a exportar i no deixi de fer-ho. T'ajudem a dissenyar el teu Projecte de Promoció Internacional i t'ajudem a executar-lo perquè cap frontera aturi el teu negoci, fins el 18 de desembre.

ACCIÓ, les Cambres de Comerç, AMEC, CECOT, FOMENT, PIMEC i SECARTYS ofereixen a les empreses dos programes comuns que t'acompanyaran en els teus primers passos a l'exterior:

  •     Programa Empresa Exporta
  •     Programa d'Iniciació a l’exportació

Els programes s'adrecen a empreses sense experiència internacional i estan finançats i garantits per la Generalitat de Catalunya, a través d'ACCIÓ, i es duen a terme directament a través de les anteriors entitats col·laboradores.

Requisits

Aquests són els requisits per poder participar als programes:

  •     Que l'empresa ja estigui legalment constituïda.
  •     Que no exporti més d'un 15% de la seva facturació.
  •     Que tingui com a màxim 50 treballadors.

Si la teva empresa ja té experiència internacional i supera algun d'aquests dos últims requisits, el que et convé és el programa Expansiona’t, que t’ajudarà a créixer, consolidar i diversificar les teves exportacions. Es tracta d’un programa que incideix amb més profunditat en l'augment de les exportacions de la teva empresa.

Programa Empresa Exporta

Amb aquest programa, l'empresa elaborarà un Pla de Promoció Internacional orientat a esbrinar a quins països del món hi ha clients interessats en comprar els seus productes i serveis i per mitjà de quin canal poden arribar a contactar-los. Es tracta d'un pla operatiu que defineix les accions específiques a posar en marxa per començar a exportar a destinacions concretes.

El programa es duu a terme per un assessor expert en internacionalització extern a l'empresa i amb l'estreta col·laboració de l'equip directiu de l'empresa.

Tot i que el valor del servei és de 1430 euros, el cost total del programa per l'empresa és de 600 euros.

Programa d'Iniciació a l'Exportació

Amb aquest programa, l'empresa posarà en pràctica les accions i estratègies identificades en el seu Pla de Promoció Internacional amb l'objectiu de començar a exportar.

El programa es duu a terme per assessors experts en internacionalització i màrqueting digital i tècnics de comerç exteriors, tots ells externs a l'empresa i amb l'estreta col·laboració de l'equip directiu de l'empresa.

Tot i que el valor del servei és de 8855 euros, el cost total del programa per l'empresa és de 5200 euros (650 eur/mes).

Sol·licitud

El termini per sol·licitar el programa finalitza el 18 de desembre de 2014.

 

Enllaços relacionats

Fitxa Empresa Exporta

Fitxa Iniciació Exportació

Programes Comença a Exportar ACCIÓ10

Sol·licitud

Veure totes les notícies