donem impuls a l'emprenedor!

Empresaris i emprenedors dissenyen la seva imatge corporativa al Molí Empresa

11/02/2016 10:56

Una vintena d'emprenedors i empreses reben pautes per dissenyar la seva imatge corporativa assistint a la càpsula formativa “Branding/Workshop Lettering” a les instal·lacions del Centre de Promoció Econòmica de Martorell. La formació està emmarcada dins el projecte supramunicipal "Fem Xarxa, Fem Empresa”, del que forma part l'Ajuntament de Martorell entre d’altres.

La càpsula formativa impartida per Víctor Escalante, Brand Manager de l’empresa La Publicidad Creativa, consta de 16 hores dividides en 3 sessions de 4 hores amb l’objectiu d’aconseguir que els participants puguin crear o actualitzar la imatge corporativa de la seva empresa.

Durant la primera sessió introductòria, Escalante ha donat pautes per crear una bona una imatge corporativa, com triar una tipografia que transmeti els valors de l’empresa i crear un valor gràfic diferencial. Els participants també han conegut la importància de tenir una marca, un logo i un codi identificatiu a través de la psicologia del color (que transmeten els colors i exemples i exercicis) i com s’ha de plantejar el rètol analitzant cada empresa. Finalment el formador ha mostrat aplicacions estratègiques de la marca (targetes, tríptics, PLV) i el valor del Naming (crear el nom comercial de l’empresa) i la importància del Tag line (frase descriptiva que acompanya a la marca de l’empresa) per aconseguir crear una bona marca pels seus negocis.
a segona sessió de la formació s’ha dedicat al coneixement de recursos informàtics per dissenyar els logotips, els participants han après a utilitzar programes informàtics necessaris per vectoritzar i tractar imatges (illustrator i photoshop).

En la darrera sessió els participants han presentat el seu projecte final exposant els logotips realitzats durant el workshop. Les empreses participants en  aquesta càpsula valoren de manera molt positiva la formació tan pràctica, ja que han pogut dissenyar durant les sessions la seva imatge corporativa.

Projecte “FEM XARXA, FEM EMPRESA” 2015-2016

Els ajuntaments del Baix Llobregat Nord han unit esforços per dinamitzar l'esperit emprenedor de la zona, educar emocionalment els emprenedors i acompanyar els empresaris perquè desenvolupin el seu talent i el seu potencial a través d'una funció professional útil, creativa i amb sentit.

El projecte permet oferir un seguit de  recursos formatius per al període 2015-2016 corresponents a catorze accions gratuïtes adreçades a emprenedors i empreses. A través de càpsules formatives i tallers, s’abordaran matèries com la fiscalitat o la facturació electrònica, i tècniques de coaching, mindfulness, entre d’altres. Es poden consultar tots els cursos i tallers, així com formalitzar les inscripcions en aquesta web ( www.moliempresa.cat)

El projecte es desenvolupa des dels departaments de Promoció Econòmica dels diferents ajuntaments, Ajuntament de Martorell, Ajuntament d'Olesa de Montserrat, Ajuntament d'Abrera, Ajuntament de Collbató, Ajuntament d'Esparreguera, Ajuntament de Sant Andreu de la Barca i Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires, i és finançat pel Fons Social Europeu, la Diputació de Barcelona i tots els ajuntaments implicats.


Enllaç relacionat


Inscripcions

 

 

 

 

Veure totes les notícies