donem impuls a l'emprenedor!

Jornada de Networking entre joves empresaris de Martorell

31/10/2013 10:26

El Centre de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell acull el proper 20 de novembre una jornada de networking entre joves empresaris, organitzada per l'associació PIMEC Joves Empresaris. La “Jornada de Networking entre joves empresaris de Martorell” se celebrarà el proper dia 20 de novembre de 2013 a les 18.00 h, al centre de Promoció Econòmica Molí Fariner, a la sala de conferències Molí Empresa.

La trobada pretén facilitar el coneixement entre joves emprenedors/es, professionals i empresaris/es, afavorint l'intercanvi d'experiències i l'establiment de relacions empresarials i comercials, i propiciar els contactes entre els assistents obrint oportunitats de relacions i col·laboració en negocis i projectes empresarials en un futur.

La jornada comptarà amb la presència i participació de l'alcalde de Martorell i president de la Diputació de Barcelona, Il•lm. Sr. Salvador Esteve i Figueras, el tinent d'alcalde i regidor de Planificació Urbanística i Serveis Urbans de Martorell, Sr. Xavier Fonollosa i Comas, i el regidor de Promoció Econòmica i Noves Tecnologies de Martorell, Sr. Lluís Amat i Ferrer.

Així mateix, en el marc de la trobada tindrà lloc la presentació de Pimec Joves empresaris, a càrrec del seu president, Sr. Miquel Camps, del president PIMEC Baix Llobregat-L'Hospitalet, Sr. Ramón Pons i del president de Pimec Joves del Baix Llobregat, Sr. Guillermo Muñoz, els quals mostraran el paper d'aquesta associació empresarial com a espai de trobada i de referència per a l'empresariat jove del nostre país.
Aquesta associació conjuga la seva vessant de representació institucional davant les diferents administracions amb la prestació de serveis i acompanyament en la gestió empresarial als seus associats.  
Finalment es realitzarà un Networking entre els assistents, on s’intercanviaran possibilitats de negocis i contactes.

PIMEC Joves Empresaris

PIMEC Joves és el punt de trobada dels Joves Empresaris i Emprenedors de tot Catalunya.
L'associació defensa els interessos col·lectius dels joves empresaris i emprenedors sent el nexe per compartir experiències, coneixements, contactes i negocis mitjançant activitats i serveis específics. Constitueixen un punt de trobada excel·lent perquè els joves directius, emprenedors o empresaris es trobin, comparteixin i sumin conjuntament. Pimec Joves ofereix activitats i serveis per tot Catalunya des de les nostres seus territorials. El lobby institucional, el newsletter informatiu, el finançament, les sales de reunions, els dinars/sopars temàtics, la formació, jornades i el portal de descomptes són alguns dels molts serveis que posen a l’abast dels joves empresaris.

Inscripcions

Formulari Inscripcions
Sra. Carme Martín: cmartin@martorell.cat   Tel. 93 775 31 01

Enllaços relacionats

Jornada Networking Martorell
Pimec Joves Empresaris

Veure totes les notícies