donem impuls a l'emprenedor!

Contractació en pràctiques a l’Ajuntament de joves inscrits a la “Garantia Juvenil”

02/11/2016 08:33

El Centre de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell obre el procés d’inscripció per participar al programa de contractació laboral de 10 joves en pràctiques beneficiaris del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya, gràcies a la subvenció atorgada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya amb el cofinançament del Fons Social Europeu i la Iniciativa d'Ocupació Juvenil.

L’ajuntament realitzarà la contractació de 10 persones, d’entre 16 i 29 anys, i es preveu que comencin el 15 de novembre de 2016.

Aquestes subvencions estableixen la col·laboració amb l’ajuntament perquè persones joves siguin contractades i prestin els seus serveis, sota la modalitat contractual de pràctiques remunerades, durant un període de 6 mesos i a jornada completa. La finalitat és que puguin millorar la seva ocupabilitat, amb l'adquisició de les aptituds i les competències derivades de la pràctica laboral.

Requisits

Les persones destinatàries dels contractes de treball subvencionats han de ser beneficiàries del Sistema Nacional de Garantia Juvenil; estar inscrites com a demandants d'ocupació no ocupades (DONO) al Servei Públic d'Ocupació de Catalunya; acreditar la possessió d'un títol universitari o de formació professional de grau mig o superior o títols oficialment reconeguts com equivalents, o d'un certificat de professionalitat, que els habilitin per a l'exercici professional, i complir els requisits que exigeix la modalitat del contracte de treball en pràctiques.

Tots els requisits i les condicions previstes en aquesta base s'han de mantenir i poder acreditar a la data immediatament anterior a l'inici del contracte.

Inscripcions

El període de recepció de candidatures als llocs de treball romandrà obert fins dilluns 7 de novembre. Les inscripcions a l’oferta s'efectuaran a través del lloc web www.moliempresa.cat omplint el formulari.

 

Veure totes les notícies