donem impuls a l'emprenedor!

"Esmorzars amb l’Alcalde” amb aroma a cafè responsable

07/02/2018 09:08

El Centre de Promoció Econòmica de Martorell repren les trobades empresarials “Esmorzars amb l’alcalde”, on els empresaris del municipi tenen l’oportunitat de traslladar de manera propera i en primera persona, propostes de treball i necessitats per millorar la seva competitivitat empresarial a l’alcalde de Martorell.

El passat divendres 2 de febrer es va tornar a posar en marxa l’innovador format de networking per apropar i fomentar sinergies entre el teixit empresarial del municipi i l’ajuntament. Iniciem l’any amb una novetat en aquestes trobades incorporant el café responsable entre els nostres convidats, amb la gentilesa de l’empresa “CAFÈS NOVELL” que durant aquest 2018 col-laborarà en aquestes jornades aportant les seves càpsules compostables de café ecològic.
En aquesta cinquena trobada realitzada com sempre al Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner, es va comptar amb l’assistència de Carles Sanz, retail area manager de l’empresa col-laboradora “CAFÈS NOVELL”  i de quatre empresaris/ies de Martorell; Ricard Valldeperas de “CITROËN FUTURAUTO”, la dra. Isabel Bové i el dr. De Cabo del “CENTRE MÈDIC DE CABO-BOVÉ”, Javier Jiménez de “ACCIONA” i Marius Benasco de “HASPHAN IMPORT” empresa ubicada al viver d’empreses, junt amb l’alcalde de Martorell, el sr. Xavier Fonollosa, el regidor de Promoció Econòmica, Sr. Lluís Amat i els tècnics del departament.

 

Fomentar sinergies entre el teixit empresarial i conèixer les seves necessitats

 

Les trobades es realitzen  a la planta baixa del Molí Fariner al nou espai office i són petites reunions informals properes per compartir experiències de les empreses i detectar possibles col-laboracions alhora que es presenta els serveis adreçats a les empreses que s’ofereixen des de Promoció Econòmica, mentre se serveix un petit esmorzar.
En les trobades a banda de les empreses convidades i l’alcalde de Martorell el sr. Xavier Fonollosa també assisteixen el sr. Lluís Amat, regidor de Promoció Econòmica, la sra. Carme Moles, cap del departament i les tècniques del servei.
A l’acabar l’esmorzar i després de la presentació de  tots els serveis del departament es convida a les empreses a visitar totes les instal•lacions el centre.
Aquestes trobades tenen molt bona acollida per part de les empreses assistents i valoren l’experiència com una bona iniciativa per mantenir contacte amb altres empresaris i conèixer tots els serveis i equipaments que l’Ajuntament posa a la seva disposició.

Des del departament de Promoció Econòmica es considera necessari l’apropament entre el teixit empresarial del municipi i l’administració a través d’aquestes trobades properes i directes amb  l’alcalde i els representants de l’ajuntament.
La nostra entitat pretén ser el punt de trobada de les empreses perquè, de forma conjunta, puguem dissenyar i treballar en programes adequats al nostre teixit empresarial establint vincles de cooperació públic-privats i detectar les necessitats per treballar conjuntament. El nostre municipi té una gran diversitat d'empreses, però entenem que és en clau de territori que podem sumar esforços i trobar col-laboracions entre elles, aquest tipus d’actuació facilita aquests vincles propiciant un àmbit idoni per nous projectes col-laboratius.

CAFÈS NOVELL, cafè responsable

 

Com a novetat en les trobades enguany incorporem la col-laboració de "CAFÈS NOVELL" als "Esmorzars amb l'alcalde" per oferir a les empreses convidades un cafè ecològic en càpsules compostables de la mà d'una empresa responsable i compromesa.
Aquestes innovadores càpsules aporten 2 valors afegits, i un d'ells és un tret diferencial únic al país. Aquests atributs són: CAFÈ 100% ORGÀNIC, El cafè utilitzat en aquestes càpsules és 100% certificat orgànic, triat de diverses finques del món, seguint els paràmetres de qualitat que caracteritza els seus blends. CÀPSULES 100% COMPOSTABLES, fabricades a partir de matèries renovables, aquestes càpsules compleixen amb la Norma Europea EN-13432 de compostabilitat del packaging. Una vegada utilitzades  s’han de dipositar a la fracció orgànica dels residus, amb total tranquil-litat, i en un període d'entre 12 i 20 setmanes desapareix en condicions de compostatge industrial. Totalment compostades en un període màxim de 6 mesos. Això suposa poder acabar amb el gran inconvenient i la gran preocupació de molts dels consumidors de cafè en càpsules: LA GENERACIÓ DE RESIDUS.
Estem parlant de les primeres càpsules 0 residus, les càpsules que desperten consciències, en definitiva LA REVOLUCIÓ DE LES CÀPSULES. Per aquest motiu volem oferir a les nostres empreses convidades als "Esmorzars amb l'alcalde" un producte tan innovador i ecològic per tal que puguin degustar un bon cafè i conèixer els seus avantatges.

 

Enllaç relacionat

 

Càpsules Compostables Cafès Novell

 

 

Veure totes les notícies