donem impuls a l'emprenedor!

Inscripcions obertes per a la 8a. edició de l’Start Up Training, programa gratuït de capacitació empresarial d’Innobaix

14/05/2018 10:59

Innobaix i EADA, en col•laboració amb el Centre de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Martorell, tornen a convocar l'Start Up Training, un programa de capacitació empresarial. El programa, amb el suport de la Diputació de Barcelona i l'Àrea Metropolitana de Barcelona, s'obre a empreses de la comarca del Baix Llobregat que volen fer créixer el seu negoci.

L’Ajuntament de Martorell, a través del Centre de Promoció Econòmica Molí Empresa, participa una edició més en el programa Start Up Training. El pròxim 28 de maig es posa en marxa la 8a. edició d’aquest programa formatiu gratuït impartit per l’escola de negocis Eada. Es tracta d’una oportunitat única de formació empresarial per a empreses que volen incrementar el seu potencial. El programa és gratuït i està obert a persones emprenedores i/o directius d’empreses.

Un dels consells que es donen a les escoles de negocis és parar-se, de tant en tant, a repensar l’empresa, els seus objectius i la manera com es treballa. No tothom té ocasió de fer aquesta aturada, i encara menys amb la motivació extra de comptar amb mentors especialitzats. Això és el que ofereix el programa Start Up Training, que organitza Innobaix amb el suport de l’escola de negocis Eada.

En total el programa consta de 24 hores lectives que es faran al llarg d’un mes i mig, en 8 sessions. A més, hi ha 2 hores de tutories individualitzades i una jornada final de presentació de projectes. L’equip docent està format per Ferran Núñez, professor associat en programes oberts del Departament Acadèmic de Màrqueting de l’escola Eada, Manuel Marin, professor associat del Departament de Política d’Empresa i Coordinador del Centre d’Emprenedors d’Eada, Verónica Platas, pedagoga i experta en processos de millora de les persones i les organitzacions i Víctor Moliner, formador empresarial i expert en estratègia, màrqueting estratègic i intern, lideratge d’equip comercial i coaching en vendes.

El programa aborda aspectes com el màrqueting analític i estratègic, el lideratge per aconseguir un equip consistent o l’anàlisi d’idees per convertir-les en oportunitats. A més, hi ha dues sessions de tutoria individual on cada participant pot treballar amb més profunditat el seu propi projecte.
L'objectiu del programa és reforçar les empreses en els seus processos de creixement i s'orienta específicament a persones amb capacitat de decisió dins de l'organització. Amb aquesta iniciativa, Innobaix completa l'oferta de serveis i projectes que ofereix a les empreses de la comarca.

Calendari Sessions

  • 28 de maig de 9.30 a 12.30. Idea i oportunitat.
  • 31 de maig i 6 de juny. 9.30 a 12.30. Màrqueting analític
  • 7 i 14 de juny. 9.30 a 12.30. Màrqueting estratègic
  • 20 de juny. 9.30 a 12.30. Presentació a inversors
  • 21 de juny. 9.30 a 12.30. Lideratge pel creixement
  • 26 de juny. 9.30 a 12.30. Innovació: comercialització, internacionalització i posicionament
  • 9 de juliol. Presentació de projectes
  • Tutories individuals: 12 i 28 de juny

Empreses participants en la darrera 7º edició

En la darrera edició del Start Up Training realitzada la passada tardor van participar tres empreses derivades des del  servei de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell; Neuroenergètica, Predecat i ClickArt Mascotas.

Les empreses participants al programa, valoren molt positivament aquesta formació i recomanen a altres empreses “dedicar una mica de temps a la seva formació, animant-les a participar en futures edicions perquè realment poden adquirir coneixements i experiències per aplicar i millorar el seu negoci.” Alguns dels participants en edicions anteriors també destaquen que és una bona oportunitat per aturar-se en el dia a dia de l'empresa per reflexionar sobre quina direcció s'ha de seguir. Pots veure alguns d'aquests testimonis al canal de Youtube.

Informació i inscripcions
Les persones interessades a participar-hi han d'omplir la sol·licitud i enviar-la per correu electrònic a l'adreça ccapitan@innobaix.cat.
Cal adjuntar-hi també la fotocòpia del DNI/NIE de la persona participant, el CIF de l’empresa o últim rebut d’autònom i un Word amb la descripció del projecte innovador i el logo o imatge corporativa.

La data límit d’inscripció és el 21 de maig o fins que s’esgotin les places.

La participació en el programa és totalment gratuïta.

 

Enllaços relacionats

Sol·licitud d’inscripció Strat Up Training 8a ed 2018
START UP TRAINING
INNOBAIX

 

 

 

      

Veure totes les notícies