donem impuls a l'emprenedor!

Places disponibles al programa formatiu d’automoció ‘Accelera Martorell’, que engega el 27 de setembre

05/09/2018 08:14

Encara hi ha places disponibles per a inscriure’s al 1r programa ‘Accelera Martorell: Solucions innovadores de la indústria 4.0 en el sector de l’automoció’. Aquesta acció es desplega, combinada amb el Consorci de Formació Professional d’Automoció i el Clúster de la Indústria de l’Automoció de Catalunya (CIAC). Es tracta d’un programa formatiu especialitzat, totalment subvencionat, de 150 hores i 100 hores de tutories amb mentors, que arrencarà el 27 de setembre.

El programa s’adreça a 20 participants que responguin als perfils de titulats en cicles formatius de Grau Superior d’Electromecànica de Vehicles; titulats o estudiants de Graus Universitaris d’Enginyeria, i professionals d’empreses o emprenedors interessats en el sector de l’automoció. És totalment subvencionat, de 150 hores de durada (105 hores formació tecnològica especialitzada i 45 hores formació empresarial), i 100 hores de tutories amb mentors.

Els participants rebran formació especialitzada dins el sector de l’automoció a través dels següents reptes: robòtica, sensors, fabricació additiva i Big Data. Desenvoluparan la solució a un dels reptes seleccionats amb l’objectiu d’adquirir habilitats i coneixements necessaris per posar en marxa aquestes iniciatives empresarials. El millor projecte desenvolupat durant el curs rebrà un premi econòmic i els projectes constituïts gaudiran d’un any d’allotjament gratuït al Coworking Molí Empresa.

L’inici del programa està previst el 27 de setembre, a les 17.00h, amb un acte de presentació que es realitzarà al Centre de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell.

Inscripcions i lloc realització

Les persones interessades a participar en aquest programa que disposin del perfil sol•licitat ja poden realitzar la seva inscripció a través de la web http://acceleramartorell.cat/

Les sessions formatives i mentorings es realitzaran a la seu del Consorci de Formació Professional d'Automoció de Martorell (CFPA) i el Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner de l’Ajuntament de Martorell.


Enllaços relacionats
 

www.acceleramartorell.cat
Inscripció
Vídeo presentació
www.moliempresa.cat
www.ciac.cat
http://www.cfpa.cat

Ajuntament de Martorell

 

Veure totes les notícies