donem impuls a l'emprenedor!

En marxa l'iFest Countdown; fins on vulgueu volar!

15/10/2018 10:16

Tret de sortida a una nova edició de l'esdeveniment de referència de joves, tecnologia i ciència,l'iFest, que per aquest curs incorpora com a novetat el COUNTDOWN, un programa formatiu i de mentoria previ a l'esdeveniment que ajudarà als més de 2.000 participants ja inscrits a resoldre per equips el reptes plantejats per les diferents empreses col·laboradores.

A tots els centres d'FP, Batxillerat i Universitats que es vulguin apuntar, encara esteu a temps i us podeu anar afegint, creant els vostres equips. Participa!

Crea un equip,  Inscriu-te,  Tria dels reptes, Desenvolupa el teu prototip i Presenta la teva demo a l'iFEST2019

I GUANYA, ENTRE VARIS PREMIS, UN VIATGE A SILICON VALLEY

L’iFest s’ha concebut com una gran festa de la innovació, la ciència i la tecnologia, dirigida a aquells qui representen el futur del país: estudiants d’últims anys de batxillerat, FP, graus universitaris, màsters i doctorats, amb els següents objectius:

Traslladar-los la consciència que poden fer grans coses en els propers anys, que la societat espera les seves aportacions i que tenen el talent per fer-les.
Fer-los veure que les seves aportacions poden ser més sofisticades del que inicialment poden pensar. I que aquesta sofisticació pot venir de la ciència, la innovació, la tecnologia; la disrupció en general.
Apoderar els futurs líders de la nostra societat per aplicar les tecnologies exponencials als grans reptes de la humanitat, iniciant una etapa i un moviment de reptes i tecnologies exponencials.

En les dues edicions de l’iFest es van realitzar activitats com:

  • el Meet Inspiration, espai conduït pel periodista Lluís Marquina, que va comptar amb una quinzena de ponències curtes i inspiradores a càrrec d’experts que protagonitzen l'actualitat de l’ecosistema emprenedor;
  • el Virtual Discovery, una exposició virtual a càrrec de Pangea Reality a la qual s'hi accedia mitjançant una app de realitat augmentada i gamificació i que permetia conèixer les tecnologies més punteres a través d’altres tecnologies com el blockchain, la realitat virtual, la intel·ligència artificial, la biotecnologia, o la revolució de l’espai;
  • el Teachers Workshop, un taller dedicat específicament als professors que van conèixer el mètode Lombard per aplicar després als seus centres; i
  • el Challenge Imagine, el taller d’innovació disruptiva, conduït pel multiemprenedor Xavier Verdaguer d’Imagine cc i enfocat com una competició per equips de projectes emprenedors.

Aquesta nova edició 2018, ifest COUNTDOWN s’inicia amb un programa d’aprenentatge previ de 4 mesos per desenvolupar reptes reals que s'exposaran i es defensaran a través d’un prototip a l’iFest del dia 14 de febrer de 2019.

Serà una experiència real d’innovació i tecnologia!

Els centres educatius interessats en participar-hi durant el curs 2018-19 ja podeu tramitar la vostre preinscpició!!!!

 

Enllaç relacionat

IFEST 2019

INSCRIPCIONS

Ifest presentacio 2019

Xarxa Emprèn

 

Veure totes les notícies