donem impuls a l'emprenedor!

Alumnes de l’Institut Joan Oró participen en sessions de sensibilització a l’emprenedoria al Molí Empresa dins les seves Jornades Tecnològiques

21/03/2019 14:44

Un total de 123 alumnes de primer i segon curs dels Cicles Formatius de Grau Mitjà “d’Activitats Comercials” i de “Gestió Administrativa” de l’Institut Joan Oró de Martorell, han participat durant aquesta setmana en sessions d’emprenedoria realitzades al viver d’empreses Molí Empresa del Centre de Promoció Econòmica de Martorell incloses dins les Jornades Tecnològiques que organitza l’institut.

La cap de Promoció Econòmica, Carme Moles i la tècnica d’empresa i suport a l’emprenedoria, Ana Millán, han estat les encarregades d’impartir les 4 sessions sobre emprenedoria i creativitat als alumnes amb l’objectiu de sensibilitzar aquests joves per prendre consciencia dels valors d’emprendre transmetent la importància de les idees i l’interès emprenedor com una altra possibilitat pel seu futur laboral

En aquestes sessions han comptat també amb la intervenció de dos emprenedors del nostre viver d’empreses Molí Empresa; el Marc Obiols de l’empresa Obisual Media, ubicada al despatx número 8 del viver d’empreses Molí Empresa, i l’Alberto Dominguez de ADP Solutions del despatx núm.9.
El Marc i l’Alberto han participat donat el seu testimoni sobre el seu recorregut emprenedor i transmetent als joves la seva energia i motivació a l’hora d’emprendre aplicable a tots els àmbits de la vida.

Durant la darrera part de la sessió els participants han realitzat una dinàmica de grup de brainstorming amb la finalitat de treballar amb les idees per aconseguir opcions de projectes mitjançant un taller de creativitat.
Els joves han gaudit també d’un recorregut per l'edifici del Centre de Promoció Econòmica on han pogut conèixer les instal•lacions i tots els serveis que s’ofereixen al centre.

Jornades Tecnològiques de l’Institut Joan Oró

Les sessions d’emprenedoria al Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner estan incloses dins les Jornades Tecnològiques de l’Institut Joan Oró i promogudes pels departaments de Promoció Econòmica i Ensenyament de l’Ajuntament de Martorell.

Durant les jornades els estudiants gaudeixen d’un seguit d’activitats, tallers, xerrades i sortides, enfocades a l’ampliació i consolidació dels coneixements impartits pel professorat del centre.

Des de la Regidoria de Promoció Econòmica es vol promoure l’acció emprenedora en el nostre municipi col•laborant activament amb la resta de regidories, ajudant i assessorant als emprenedors des dels diferents àmbits.

Veure totes les notícies