donem impuls a l'emprenedor!

Una vintena de persones en situació d’atur obtenen el carnet de manipulador d’aliments al Molí Empresa

15/07/2019 13:30

21 de persones en situació d’atur han realitzat la passada setmana el curs de “Manipulador/a d’Aliments” al Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner de Martorell amb l’objectiu de formar-se a fi de millorar les seves condicions d’accés a l’àmbit laboral i obtenir el carnet acreditatiu.

El passat dijous 11 de juliol es va realitzar al Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner una nova edició del curs de “Manipulador/a d’aliments” amb l’objectiu que els participants usuaris del servei assoleixin els coneixements per l’obtenció del carnet de manipulació d'aliments.

Aquesta formació, promoguda pel departament de Promoció Econòmica de l´Ajuntament de Martorell junt amb la Diputació de Barcelona, va dirigida a persones en situació d´atur i inscrites al Servei Local d’Ocupació de Martorell que per la seva activitat tenen contacte directe amb els aliments. En total, hi han participat 21 persones procedents de diferents sectors i que amb la seva assistència al curs han obtingut el certificat de manipulador d’aliments que acredita la formació necessària per treballar en contacte amb aliments.

El curs consta d’una única sessió de 6 hores a càrrec de Pilar Freixa de la consultora LINX CONSULTING FORMACIÓ I RECURSOS HUMANS, S.L.

Durant la primera part de la sessió, la formadora va explicar tots els temes relacionats amb les bones pràctiques en la manipulació d’aliments i la higiene alimentària i en la darrera part es va portar a terme l’exàmen que acredita que els alumnes han assolit amb èxit els coneixements impartits. Aquest tipus de formació rep una massiva assistència d’inscrits, ja que són moltes les persones que a part de necessitar el carnet de manipulador, volen ampliar la seva formació arran de la seva situació laboral, molts d’ells malauradament a l’atur.

 

Veure totes les notícies