donem impuls a l'emprenedor!

L’Ajuntament de Martorell impartirà 5 certificats de professionalitat en la nova convocatòria de Formació Ocupacional (FOAP 2020)

29/12/2020 12:53

El Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) finalment ha atorgat a l'Ajuntament de Martorell cinc dels sis cursos de Formació Ocupacional sol·licitats en la nova convocatòria 2020 dirigits a persones en situació d'atur. El Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner impartirà els cinc cursos a partir del mes de gener de 2021.

L’Ajuntament de Martorell a través del Centre de Promoció Econòmica ha aconseguit una subvenció del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) de la Generalitat en el marc de la convocatòria d'accions de formació d'oferta adreçades prioritàriament a treballadors/res desocupats/ades per a l'any 2020-21 (FOAP 2020) per poder impartir en aquesta convocatòria cinc dels sis cursos sol•licitats de Formació Ocupacional, subvencionats pel mateix SOC i pel Fons Social Europeu. Malgrat que la convocatòria de cursos correspon a l'any 2020, les accions formatives es portaran a terme durant  l'any 2021.

Programació Foap 2020

En el marc d’aquesta nova convocatòria FOAP 2020, des del Centre de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Martorell enguany s’ha sol·licitat la subvenció per a la impartició de les següents noves especialitats formatives:

Curs "Anglès B1" (280 hores), Certificat de professionalitat "Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials"  (490 hores), Certificat de professionalitat "Activitats auxiliars de Magatzem" (250 hores) , Certificat de professionalitat “Activitats auxiliars de comerç” (310 hores) i Certificat de professionalitat "Confecció i publicació de pàgines web"  (600hores), Certificat de professionalitat "Neteja de superficies i mobiliari en edificis i locals" (270 hores)

Finalment per part del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) s’han atorgats tots els cursos menys el Curs "Anglès B1" (280 hores) així que en aquesta convocatòria 2020 es realitzaran a Martorell 5 especialitats formatives  de les 6 sol·licitades.

Els cursos de formació ocupacional estan adreçats prioritàriament a les persones que es troben en situació de desocupació, busquen feina i tenen interès a millorar o aprendre una nova ocupació. Aquestes accions formatives estan subvencionades pel Servei d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu, dins de les convocatòries anuals de formació ocupacional, i no tenen cap cost per a l’alumne.

Informació i preinscripcions

Per poder participar en el procés de selecció cal consultar els diferents programes, valorar si es reuneix els requisits previstos en el curs seleccionat  i omplir el formulari de PREINSCRIPCIÓ ONLINE, o adreçar-se a les instal·lacions del Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner (Camí del Riu s/n • 08760 Martorell • Tel. 93 775 31 01 • moliempresa@martorell.cat) qualsevol dia de dilluns a divendres entre les 10.00 h i les 13.00 h per omplir el full de preinscripció i portar la documentació necessària.
 


Més informació: 

www.moliempresa.cat

 

Veure totes les notícies