donem impuls a l'emprenedor!

L’Ajuntament de Martorell impulsa novament SOS Mentoring, voluntariat per ajudar les petites empreses a fer front a la crisi Covid-19

22/06/2021 10:13

L’Ajuntament de Martorell a través del Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner se suma novament a SOS Mentoring, una iniciativa de la Fundació Autoocupació que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i amb més de 500 mentors voluntaris.

Voluntaris que salven empreses!

El teixit empresarial del nostre municipi s’enfronta a una situació molt complexa com a conseqüència de la crisi derivada de la pandèmia de la COVID-19, que posa en risc la continuïtat de les activitats de molts petits negocis i de molts llocs de treball.

SOS Mentoring és un programa de voluntariat en que persones empresàries i directives amb experiència ajuden les petites empreses a prendre les decisions necessàries per a fer front a les conseqüències de la crisi, contenint el seu impacte i projectant la continuïtat de les seves activitats professionals i empresarials, mantenint l’ocupació.

Durant el segon semestre de 2020, SOS Mentoring va ajudar a 145 empreses a mantenir les seves activitats, salvaguardant 404 llocs de treball, amb el suport de 126 mentors voluntaris. Enguany aquesta iniciativa pretén ajudar a reactivar 200 empreses i a mantenir 600 llocs de treball.

SOS Mentoring és un procés d’acompanyament personalitzat i gratuït en que els/les mentors/es voluntaris/àries comparteixen el seu temps i la seva experiència amb els/les beneficiaris/àries del programa, ajudant-los a diagnosticar bé la situació dels seus negocis i a elaborar i implementar un pla de reactivació per a fer front a les conseqüències de la crisi derivada de la Covid-19. Les reunions són online, amb una freqüència setmanal o quinzenal i durant un període d’entre 1 i 3 mesos.

L’Ajuntament de Martorell col·labora amb la Fundació Autoocupació i la Diputació de Barcelona en la implementació de SOS Mentoring, fomentant la participació de les petites empreses del territori, demostrant una vegada més el seu compromís amb el suport al teixit productiu local i el manteniment de l’ocupació.

Us facilitem alguns testimonis d'empreses beneficiaries, podeu seguir l'enllaç

 

Les persones interessades en participar en el programa com a beneficiàries o com a mentores voluntàries poden escriure un correu electrònic a amillan@martorell.cat / rmoya@martorell.cat  / trucar al 93 775 31 01 o realitzar la inscripció a través del següent formulari INSCRIPCIÓ SOS MENTORING

 

Les properes sessions informatives tindran lloc el proper 28 de juny de 15.30 a 16.30 (ENLLAÇ CONNEXIÓ) per empreses, el 29 de juny per futurs mentors/es de 9.30 a 10.30. (ENLLAÇ CONNEXIO)

 

Més informació:

http://www.moliempresa.cat/article/115/SOS-Mentoring.ca.html
http://www.autoocupacio.org/serveis/mentoring/

Veure totes les notícies