donem impuls a l'emprenedor!

Noves sessions informatives programa SOS Mentoring, voluntariat per ajudar les petites empreses

25/08/2021 09:12

Tant si ets un empresari/ària i vols aportar el teu coneixement com si ets una empresa que travessa dificultats, SOS Mentoring és per tu! Inscriu-te a les properes sessions informatives dels dies 6 i 7 de setembre de 2021.

Voluntaris que salven empreses!

L’Ajuntament de Martorell a través del Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner continua impulsant el programa SOS Mentoring, una iniciativa de la Fundació Autoocupació i la Diputació de Barcelona i que compta amb més de 500 mentors voluntaris per fomentar el suport i la participació de les petites empreses del territori.

El nostre teixit empresarial s’enfronta a una situació complexa a conseqüència de la crisi derivada de la pandèmia de la COVID-19, que posa en risc la continuïtat de les activitats de molts petits negocis i de molts llocs de treball. SOS Mentoring és un programa de voluntariat en què persones, empresàries i directives amb experiència, ajuden les petites empreses a prendre les decisions necessàries per a fer front a les conseqüències d’aquesta crisi, contenint el seu impacte i projectant la continuïtat de les seves activitats professionals i empresarials, mantenint l’ocupació.

Durant el segon semestre de 2020, SOS Mentoring va ajudar a 145 empreses a mantenir les seves activitats, salvaguardant 404 llocs de treball, amb el suport de 126 mentors voluntaris. Enguany aquesta iniciativa pretén ajudar a reactivar 200 empreses i a mantenir 600 llocs de treball.

SOS Mentoring és un procés d’acompanyament personalitzat i gratuït on els/les mentors/es voluntaris/àries comparteixen el seu temps i la seva experiència amb els/les beneficiaris/àries del programa, ajudant-los a diagnosticar bé la situació dels seus negocis i a elaborar i implementar un pla de reactivació per a fer front a les conseqüències de la crisi derivada de la Covid-19. Les reunions són online, amb una freqüència setmanal o quinzenal i durant un període d’entre 1 i 3 mesos.

Per donar a conèixer aquest programa de voluntariat, la Fundació Autoocupació i la Diputació de Barcelona han programat noves sessions informatives online aquest setembre, el dia 6 de setembre de 15.30 a 16.30 h per microempreses que estiguin interessades a participar com a beneficiaris/àries i el dia 7 de setembre de 16 a 17 h per futurs mentors/es amb voluntat d’ajudar amb la seva experiència d’empresari/ària o directiu/iva.
 

T’agradaria ser mentor/a i aportar la teva experiència? O dirigeixes una empresa amb dificultats a causa de la COVID i necesites suport? Si ets un d’aquests perfils, realitza la inscripció a través del següent formulari INSCRIPCIÓ SOS MENTORING o escriu un correu electrònic a amillan@martorell.cat  i/o trucar al 93 775 31 01.

 

Més informació


Testimonis d'empreses beneficiaries

SOS Mentoring Autoocupació

http://www.moliempresa.cat/article/115/SOS-Mentoring.ca.html

 

Veure totes les notícies