donem impuls a l'emprenedor!

Inscripcions obertes a les noves accions formatives del molí fariner adreçades a emprenedors i empreses

05/07/2022 12:52

El Centre de Promoció Econòmica posa en marxa diverses accions formatives amb la finalitat d’ajudar a les empreses i donar suport als emprenedors. Aquestes formacions, són subvencionades per la Diputació de Barcelona en el marc del Recull d'activitats de suport al teixit empresarial i dels serveis de transformació digital.

Amb el desenvolupament d'una actuació de les característiques d'aquesta proposta, de caire pràctic, proactiu i dinàmic, s'amplia i completa l'oferta de serveis a les empreses del territori. Amb aquesta finalitat s’han previst cursos de formació per potenciar l'esperit emprenedor, dinamitzar el teixit empresarial i potenciar i reforçar les capacitats dels empresaris amb formacions molt innovadores i actuals. Tot el projecte es fa possible gràcies al finançament del Fons Social Europeu i la Diputació de Barcelona.

En aquest context, des del Centre de Promoció Econòmica de Martorell iniciem la programació d’accions formatives adreçades a persones emprenedores i empreses per dur a terme durant aquesta edició 2022-2023.

A continuació us detallem les noves accions formatives programades durant l’any 2022  al Molí Fariner adreçades a persones emprenedores i empreses, per inscripcions cliqueu als enllaços corresponents de cada formació.

"Criptomonedes, usos i avantatges competitives per al teu negoci"  • 12 i 14 de juliol, de 15:30 a 18:00 h. a Martorell   [TELEFORMACIÓ]

"Emprenedoria social. Idees de negoci que aporten solucions a necessitats socials"  • 23 de setembre, de 9:30 a 13:30 h. a Martorell   [PRESENCIAL]

"Tiktok per a negocis"  • 6 i 10 d’octubre de 9:30 a 13:30 h. a Martorell   [TELEFORMACIÓ]

"Presenta els teus impostos per Internet i estalvia temps i diners"  • 7 i 14 de novembre, de 9:30 a 13:30 h. a Martorell [TELEFORMACIÓ]

"Facebook i Whatsapp per a negocis"  • 25, 28 i 30 de novembre, a Martorell de 9.30 a 14.00h [PRESENCIAL]

 

La propera acció formativa es realitzarà els dies 12 i 14 de juliol en format online i d’una temática actual ja que permetrà introduir als participants en el món de les criptomonedes i les possibilitats que ofereixen per les pimes, tant com a element diferenciador de la competència, com per captar nous públics i truere el màxim rendiment a la tresoreria del negoci.

 

Les accions formatives són gratuïtes i estan dirigides a empreses i a persones emprenedores.

 

Inscripció i lloc de realització

 

Les formacions es realitzen a les instal.lacions del Centre de Promoció Econòmica i tabé telemàticament, es detalla en cada formació.
Per realitzar les accions formatives és imprescindible inscripció prèvia omplint el formulari de l’activitat corresponent o bé trucant al 93 775 31 01

Veure totes les notícies