donem impuls a l'emprenedor!

Neuroenergètica llança el seu gran ventall de formació especialitzada en Equilibracions Neuroenergètiques, Formats d’Estrès i Kinesiologia

09/10/2017 08:43

Neuroenergètica ofereix cursos introductoris, monogràfics especialitzats i Practitioners (des del bàsic fins a l'avançat) en kinesologia per Formats d’Estrès, apostant per una pràctica de qualitat, ètica i responsable de la professió al servei de les persones i del desenvolupament personal .

 

"El nostre cos guarda en la memòria l'estrès al qual hem estat sotmesos, i aquest estrès es converteix en una càrrega que afecta la nostra resposta davant de nous reptes i situacions de la vida. La Kinesiologia ajuda a eliminar aquest estrès mitjançant la tècnica del format, una combinació de punts d'acupressió i mudras amb els que s'accedeix al llenguatge vibracional del cos, facilitant restablir l'equilibri natural i activant la capacitat del cos per funcionar i autocurar-se, per millorar la seva funció i el rendiment"

Des de fa dos anys el despatx núm. 5 del viver d'empreses Molí Empresa acull a una empresa emprenedora, Neuroenèrgetica, fundada per Eva Arricivita, Kinesióloga avançada certificada pel NKInstitut. Neuroenèrgetica compta amb un equip d'especialistes en Formats d’Estrés i Kinesiologia avançada, així com en la integració d'aquesta disciplina amb diferents tècniques: Anàlisis Transaccional, PNL, Hipnosi Ericksoniana, Coaching, Descodificació Biològica, Medicina Tradicional Xinesa, Reimprinting, Treball sistèmic i transgeneracional, entre altres.

Enguany Neuroenergètica, en col-laboració amb el NKInstitut, aposta per oferir una formació especialitzada en Equilibracions Neuroenergètiques i Formats d’Estrès, una combinació de punts d'acupressió i posició de les mans (mudras) amb els que s'accedeix al llenguatge vibracional del cos, facilitant restablir l'equilibri natural i activant la capacitat del cos per funcionar i autocurar-se, per millorar la seva funció, rendiment i benestar.

Neuroenergètica té com objectiu extendre els Formats d’Estrès i la Kinesiología avançada de l’Hugo Tobar, Kinesòleg i enginyer reconegut internacionalment per desenvolupar un dels sistemes de Kinesiología més complerts del món, que destaca per la profunditat així com els resultats que els profesionals de diversos àmbits estan obtenint amb les seves Equilibracions Neuroenergétiques, els  Formats d’Estrès i les rutes neurológiques. “La Kinesologia Neuroenergètica per Formats d’Estrès és una terapia molt potent a escala mundial i a Espanya encara són poques persones que l’apliquen i la coneixen en profunditat i creiem que els pacients es poden beneficiar d’aquesta gran tècnica. Hi ha molta gent decicada al servei a les persones, amb inquietuds e interés en donar resposta als reptes que es presenten en el desenvolupament de les persones, la salud i el benestar, per aquest motiu Neuroenergètica presenta aquesta técnica complementaria, que permet accedir a una dimensió no verbal, somàtica i alhora espiritual, d’una manera profunda, amable i ecològica. Oferim diversos itineraris formatius, amb diferents nivells i especialitats, per donar resposta tant a professionals com a persones que vulguin profunditzar en el creixement personal”, explica la fundadora de Neuroenergètica, Eva Arricivita.

Aquest gran ventall de formació està adreçada a professionals de la salut en general, la psicologia, la teràpia, el coaching, naturopatia, nutrició, homeopatia, descodificació biològica, logopedes, ensenyament… etc. Els cursos també s’adrecen a totes les persones interessades en el seu autoconeixement i el creixement personal, i a consultors, professors i estudiants interessats a potenciar la seva capacitat d’aprenentatge i la seva visió de l'ésser humà.


Oferta formativa Neuroenergètica 2017-2018

Dins l’oferta formativa proposada per aquest 2017-2018 podem trobar el curs “Introducció a la Kinesiologia” programat pel 21 i 22 d’octubre 2017, diferents cursos monogràfics, el curs “Basic Practioner en Kinesiologia Neuroenergètica”, que es realitzarà del 21 d’octubre 2017 al 15 de juliol 2018, i la formació avançada del NKInstitute, formació directa amb el fundador del mètode Hugo Tobar per aquelles persones que ja disposen d’una base en Kinesologia i volen avançar de nivell.

Neuroenergètica ofereix xerrades gratuïtes de presentació dels cursos el dia 18 d’octubre de 2017 a Martorell (Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner) i el 19 d’octubre a Barcelona (c/ Alí Bei, 25, 4-2).

Neuroenergètica també ofereix un espai de pràctiques i supervisió per a tot tipus de Practitioners en Kinesiologia, orientat tan a practicar com a supervisar aspectes tècnics, d’ètica o situacions amb pacients que puguin interferir d’alguna manera en el procès o en les persones implicades.

Neuroenergètica també ofereix un espai de pràctiques i supervisió per a tot tipus de Practitioners en Kinesiologia, orientat tan a practicar com a supervisar aspectes tècnics, d’ètica o situacions amb pacients que puguin interferir d’alguna manera en el procès o en les persones implicades.

La Kinesiologia Neuroenergètica es pot integrar amb el treball de qualsevol professional al servei de les persones, doncs és una excellent tècnica complementària, i és també una sortida professional en si mateixa que permet fer treball multidisciplinar amb diferents professionals. Les persones interessades a aprofundir en aquesta teràpia i realitzar la formació proposada poden consultar l’oferta formativa completa en www.neuroenergetica.com.
 

Enllaç relacionat

Entrevista Eva Arricivita

 

Veure totes les notícies