donem impuls a l'emprenedor!

Últims dies d'inscripció a la 7ª edició "Accelera el Creixement", programa per potenciar l’activitat empresarial

16/05/2018 10:42

Us recordem que el 4 de juny de 2018 finalitza el termini per a la presentació de candidatures per a la 7a edició del programa “Accelera el Creixement”, per ajudar a incrementar la competitivitat a 50 empreses amb alta capacitat de creixement, innovació, internacionalització i generació de llocs de treball.

Les candidatures es podran presentar per correu electrònic enviant formulari d’inscripció, i a la seu o delegacions de PIMEC o bé als Centres Locals de Serveis a les Empreses que participen al programa, en el cas de Martorell al Centre de Promoció Económica Molí Fariner.

El centre de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Martorell col•labora amb la Diputació de Barcelona i amb PIMEC en aquest programa amb l'objectiu que les empreses del municipi puguin beneficiar-se d'un conjunt de serveis avançats que tenen com a objectiu el creixement empresarial. L’objectiu del programa és millorar la competitivitat del teixit empresarial de les comarques barcelonines i crear ocupació. És per això que l’Ajuntament de Martorell participa en aquest programa, per tal que les pimes del municipi se’n puguin beneficiar i siguin de les 50 empreses seleccionades per participar. En edicions anteriors ja han participat diverses empreses del nostre municipi  amb valoracions molt positives.

Mitjançant el programa, la Diputació de Barcelona i PIMEC persegueixen que les empreses participants aconsegueixin un creixement per als propers tres anys, com a mínim, en un dels següents aspectes: facturació, rendibilitat mitjana, ràtio d'exportació i plantilla. Per assolir aquests objectius, PIMEC configurarà un equip de treball integrat per experts en assessorament al creixement empresarial.

La selecció d’empreses. Qui hi pot participar?

Existeixen un conjunt de variables a complir per part de les empreses participants en el programa. No obstant, es portarà una valoració cas a cas de cadascuna d’elles per escollir aquelles que finalment participaran en el programa. Les variables són les següents:

  • Petites i mitjanes empreses amb tres treballadors o més.
  • Empreses amb la matriu o el centre de decisió a la demarcació de Barcelona (exclosa Barcelona Ciutat)
  • Empreses creades abans del 31/12/2013.
  • Empreses amb voluntat d’invertir en el propi creixement.

En què consisteix? EL PROGRAMA

El programa té una durada de 12 mesos i està repartit en tres fases. En total, inclou més de 70 hores de suport per a cada empresa.

Fase 1: Selecció de participants (3 mesos)
Un Comitè d’experts format per tres professionals amb una llarga experiència de suport al creixement empresarial de pimes seleccionaran les 50 empreses que participaran en aquesta edició del programa Accelera el Creixement en funció de criteris i indicadors sobre el potencial de creixement.

Fase 2: Pla de creixement (33 hores en 6 mesos)
L’objectiu d’aquesta fase és doble: En primer lloc, reflexionareu amb diferents experts i consultors sobre quins són els factors clau d’èxit per al creixement d’una empresa. En segon lloc, i sobre la base de la diagnosi ja realitzada, es definirà un pla de creixement operatiu enfocat al teu negoci, amb el suport i assessorament de consultors especialitzats.

Fase 3: Suport a l'acció (46 hores en 3 mesos)
A la tercera i última fase del programa et donarem suport per posar en marxa les accions identificades en el pla de creixement del teu negoci a través d’un pla d’acció.

Consulta el programa complet a: http://www.acceleraelcreixement.com/programa/

Inscripcions i contacte

Les empreses de Martorell interessades a participar-hi s'han de posar en contacte o enviar el formulari d’inscripció abans del 4 de Juny de 2018, al Centre de Promoció Econòmica de Martorell (Camí del Riu s/n • 08760 Martorell), trucar telèfon 93 775 31 01 o enviar un correu electrònic a moliempresa@martorell.cat, per tal que us puguem ampliar els detalls del programa.
 

Annabel Cuatrecases i Iolanda Saló
Telèfon: 934 964 500
acuatrecases@pimec.org
isalo@pimec.org


La participació al programa té un cost total de 5.500€ però l’empresa es fa càrrec d’una part  (500€+IVA), un cop seleccionada,  i la resta seran aportats per la Diputació de Barcelona i PIMEC.

 

Enllaços relacionats

FORMULARI INSCRIPCIONS

Testimonis participants

www.acceleraelcreixement.com

http://www.moliempresa.cat/article/68/ACCELERA-EL-CREIXEMENT.ca.html

 

                

 

Veure totes les notícies