donem impuls a l'emprenedor!

EMPRESA del MES

El Centre de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell inaugura una nova secció, anomenada “Empresa del Mes”, amb l'objectiu de donar a conèixer les empreses ubicades Martorell, de generar coneixement entre els mateixos empresaris, professionals i emprenedors i apropar aquest teixit empresarial i productiu a tots els habitants del municipi.

La regidoria de Promoció Econòmica pretén promoure el desenvolupament socioeconòmic del territori donant a conèixer que es fa al nostre municipi i qui ho fa a través d’entrevistes a responsables d’empreses de Martorell.

 

 

 

 

  

HOTEL-RESTAURANT MANEL, cuina de prestigi i servei de qualitat generacional a Martorell

L'hotel Restaurant Manel va començar al 1932 com a petit establiment de restauració i en l'actualitat és un dels locals d'hostaleria més emblemàtics de la zona, tan per la qualitat del servei d'allotjament com pel prestigi de la seva cuina.

(Descarregar  PDF 421KB)

 

ESCOFET, modelant l’espai públic de Barcelona i del món des de Martorell

Escofet, fundada el 1886 a Barcelona, ha sabut evolucionar i adaptar-se a la societat i als requisits d'arquitectes de primer nivell, convertint-se en un referent en espai públic i en arquitectura arreu del món, prenent com a signes d’identitat durant tota la seva història, el disseny de qualitat i la innovació en l’ús dels materials. (Descarregar  PDF 639KB)

JULIOL 2015. FORNELL CONSULTORS, evolució innovadora i tecnològica

Fornell Consultors és despatx professional amb més de 60 anys d'experiència en l'assessoria legal, econòmica i financera que ha evolucionat cap a una consultoria especialitzada, innovadora i tecnològica. Actualment compta amb un equip de socis professionals i consultors especialitzats, preparats per donar resposta i proposar solucions eficaces en processos legals i de gestió d'empresa, administració local i particulars. (Descarregar PDF. 2,8 MB)

 

JUNY 2015. SOLÉ DIESEL, motors marins de Martorell arreu del món

Fundada en 1912, pel sr. Enrique Solé Jorba i actualment dirigida per la 3ª generació el sr. Enrique Solé Matas, l’empresa Solé Diesel  ha sabut adaptar-se amb èxit als canvis de la nostra societat, expandir-se i seguir en primera línia al llarg de molts anys. (Descarregar PDF. 2,3 MB)

 

Tornar