donem impuls a l'emprenedor!

Persones en situació d’atur es formen en competències ofimàtiques per a facilitar la recerca de feina

20/05/2021 12:47

Vuit persones en situació d´atur i inscrites al Servei Local d’Ocupació de Martorell han participat en el curs de formació “Tractament eficient de textos amb microsoft word (amb tots els teus dispositius: ordinador, mòbil i/o tablet)” dins el programa MARTORELL ADAPTA’T, realitzat els dies 10, 11, 12, 18 i 19 de maig de 2021 en modalitat online i impulsat pel Centre de Promoció Econòmica de l´Ajuntament de Martorell.

La formació ha estat a càrrec  de la consultora i formadora Gemma Benet que a través de la plataforma Moodle CAMPUS VIRTUAL GAMMA FORMACIÓ ha facilitat als alumnes els coneixements i eines necessaries per  generar i gestionar documents de text que els permetin facilitar i agilitzar el seu procés de recerca de feina.
La formació s’ha estructurat en 5 sessions de 5 hores de durada aproximada, 25 hores en total. Cada sessió ha tingut una part inicial on la formadora ha realitzat una videoconferencia diària a través de la plataforma JITSI, on s’han definit els objectius de cada sessió i s'han exposat de forma demostrativa continguts teòrics i procediments bàsics, i on els alumnes han pogut diàriament resoldre els seus dubtes.

L’altra part de la formació s’ha realitzat a través de la plataforma Moodle, un campus virtual propi de la consultora on els/les participants han posat en pràctica cadascú al seu ritme i horari més adient, els coneixements adquirits mitjançant la resolució de diverses activitats. Els participants han tingut a la seva dosposició material de suport, vídeos, activitats i solucionaris, entre altres. També han disposat en tot moment d'un espai de comunicació per resoldre dubtes i formular consultes.

Els alumnes gràcies a aquesta formació han pogut conèixer les eines i recursos del processador de textos Microsoft Word per generar documents de text (especialment el curriculum vitae i carta de presentació), agilitzar la seva edició i gestió (rendibilitzant temps i esforços) i donar format i incorporar imatges que els confereixin un aspecte final professional millorant així les seves competències per facilitar la recerca de feina. Complementàriament, familiaritzar-se amb les versions gratuïtes al núvol que permeten desar, editar documents de Word i accedir-hi des de qualsevol dispositiu electrònic.

Oferta Formativa Transversal “Martorell Adapta’t” 2021

En aquesta edició 2021 de MARTORELL ADAPTA’T amb el suport de la Diputació de Barcelona, s’han programat diferents cursos en modalitat online preferentment.
Aquestes formacions  transversals que s’ofereixen des del centre de Promoció Econòmica Molí Fariner van destinades a aquelles persones en situació d´atur i inscrites al Servei Local d’Ocupació de Martorell amb l’objectiu de facilitar l’aprenentatge a aquelles persones interessades a formar-se a fi de millorar les seves condicions d’accés a l’àmbit laboral.

A continuació detallem les accions formatives transversals programades per aquest 2021:

“EL MÈTODE 888 (8 esglaons, 8 actituds, 8 competències imprescindibles per trobar feina)” • 24, 25 i 26 de maig de 2021, de 09.30 a 13.30 h

“No hi ha segones oportunitats per a les primeres impresions: L’entrevista de feina” • 14, 15 i 16 de juny de 2021, de 09.30 a 13.30 h [TELEFORMACIÓ]

“Fem comptes, excel bàsic” • 20, 21, 22, 23 i 24 de setembre de 2021, de 09.30 a 13.30 h [TELEFORMACIÓ]

“Prepara't per al certificat Actic (Nivell 1)”  • 4, 5, 6, 7 i 8 d'octubre de 2021, de 09.30 a 14.30 h [TELEFORMACIÓ]

“Prepara't per al certificat Actic (Nivell 2)”  • 15, 16, 17, 18 i 19 de novembre de 2021 [TELEFORMACIÓ]
 

Tots els cursos són GRATUÏTS, donant a tothom la possibilitat d´accedir-hi. Les inscripcions al cursos es poden fer a través de la web Molí Empresa  http://www.moliempresa.cat/


Més informació del programa i inscripcions:

http://www.moliempresa.cat/article/82/MARTORELL-ADAPTAT.ca.html

 

 

Veure totes les notícies