donem impuls a l'emprenedor!

Empreses i emprenedors es formen en noves eines de gestió al núvol per reduir costos i augmentar la productivitat empresarial

22/06/2017 07:31

Una quinzena d’emprenedors i empreses van assistir el passat mes de maig al curs “Eines gratuïtes al núvol d’Internet per gestionar la teva empresa”, segon curs realitzat a les instal·lacions del Centre de Promoció Econòmica de Martorell en el marc del Recull d'activitats de suport al teixit empresarial de la Diputació de Barcelona i programada en col·laboració amb els ajuntaments del Baix Llobregat Nord.

L'objectiu d'aquesta formació, a càrrec de Fabio Bugalla de l'empresa Etàctica, ha estat mostrar la importància de la nova revolució tecnològica que resideix en el núvol aprenent a utilitzar i aprofitar al màxim les potencialitats d'aquest amb les eines disponibles fonamentals per reduir costos i augmentar la productivitat empresarial.

Durant el curs, distribuït en tres sessions amb un total de 12 hores de formació,  els participants han pogut conèixer i aprofundir en les eines per a la comunicació, funcions avançades com ara l’automatització de tasques, la generació de llocs web senzills, eines de productivitat, funcionalitats de treball col·laboratiu, eines per gestionar clients i solucions de facturació, entre d’altres.

Durant la primera sessió de la formació, el formador ha donat a conèixer les eines de comunicació (correu, contactes i lloc web) integrades de Google i ha mostrat com utilitzar les seves funcions avançades com a etiquetes, filtres, reexpedicions, automatització de tasques, etc. Així mateix aprendran a generar un senzill lloc web amb un formulari de contacte.

En la següent sessió, els participants han utilitzat les eines de productivitat en el núvol ofertes per Google que abasten full de càlcul, presentacions, processador de text, etc. i han conegut les funcionalitats avançades de compartició de documents i treball col·laboratiu juntament amb les funcions d'allotjament disponibles.

Finalment Fabio Bugalla en la seva darrera sessió formativa ha mostrat com utilitzar altres eines disponibles en el núvol per gestionar clients (CRM) ja sigui per a vendes, màrqueting i atenció al client. Així mateix han treballat a l’aula funcions avançades de bases de dades i desenvolupament de senzilles aplicacions de mesura i diferents solucions de facturació disponibles al núvol.

Més accions formatives al juliol i setembre

A continuació us detallem les accions formatives programades pel pròxim mes de juliol i setembre als diferents municipis i adreçades a persones emprenedores i empreses, per inscripcions cliqueu als enllaços corresponents:

"Tècniques exitoses per vendre els teus productes/serveis"  •  03, 05, 10 i 12 de juliol de 2017, de 09.00 a 14.00 h a Abrera
"NetworKing Express Pro"  •  19 de setembre de 2017, de 10.00 a 13.00 h a Martorell
"No et surten els números? Revisa i reinventa el teu model de negoci"  •  21 de setembre de 2017, de 10.00 a 14.00 h a Collbató
"Millorar la gestió per reduir despeses"  •  21 i 28 de setembre de 2017, de 10.00  a 14.00 h a Castellví de Rosanes
“Gestió bàsica fiscal, laboral i mercantil que un emprenedor ha de conèixer abans d'obrir un negoci” • 25 i 27 de setembre de 2017, de 09.30 a 13.30 h a Olesa de Montserrat
"Exprimeix Facebook i WhatsApp al teu negoci"  •  26, 28 de setembre i 3 d’octubre de 2017, de 09.30 a 13.30 h a Martorell

Inscripcions i lloc de realització

Les formacions es realitzen a les instal•lacions dels diferents serveis de Promoció Econòmica dels municipis participants i es detalla en cada formació.
Per realitzar les accions formatives és imprescindible inscripció prèvia omplint el formulari de l’activitat corresponent  o presencialment a cada servei de Promoció Econòmica  dels diferents municipis participants.

 


 

Veure totes les notícies