donem impuls a l'emprenedor!

Empreses i emprenedors reben pautes per impulsar els seus negocis amb Instagram

09/04/2020 13:43

El Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner de Martorell ha iniciat de manera telemàtica aquest mes d’abril les accions formatives adreçades a persones emprenedores i empreses programades per aquest any 2020 en col·laboració amb els ajuntaments del Baix Llobregat Nord, amb l’objectiu de fomentar i impulsar el desenvolupament econòmic local a través de la millora de les competències i capacitats de les persones participants.

Més d’una trentena de persones emprenedores i empresaris han pogut participar de manera telemàtica al curs "Impulsa el teu negoci i fidelitza als teus clients amb INSTAGRAM" reconvertint en modalitat online per continuar amb la formació programada pel centre atès el moment excepcional actual amb relació al virus COVID-19.

El taller programat en un primer moment de manera presencial a Martorell s’ha reconvertit per poder continuar oferint la formació als usuaris en aquesta situació del covid-19 cercant la millor opció per seguir el taller de manera telemática.

Finalment la formació s’ha distribuit en dues edicions a través de la plataforma d'streaming "ZOOM" per tal que els alumnes puguin seguir el taller més facilment amb un nombre de participants més reduït, el primer grup ha realitzat el taller el dia programat el 2 d’abril de 2020 i el següent grup el 9 d’abril en horari de matí de 9.30 a 13.30 h.

Durant el taller els participants han descobert com treure el màxim partit del teu compte d'INSTAGRAM i com fidelitzar als seus clients i transforma'ls en prescriptors coneixent estratègies i exemples de manera pràctica.

El taller ha estat a càrrec de Joan Grasa formador de la consultora Magnifik.

Accions formatives en modalitat telemàtica

A continuació us detallem les properes accions formatives que des dels serveis de promoció econòmica s'ofereixen reconvertides en modalitat telemàtica per tal que els emprenedors i empreses continuïn realitzant les formacions des de casa en aquesta situació excepcional.

“Quins tràmits puc fer amb el certificat digital” • 14 i 15 d'abril de 2020, de 15.30 a 18.30 h [TELEFORMACIÓ] ZOOM

"Ets autònom/a? Informa't de les novetats" • 17 d’abril de 2020, de 9.30 a 13.30 h a Martorell  [TELEFORMACIÓ] ZOOM

"Cinc tècniques i quatre estratègies infal•libles per fidelitzar als clients" • 21 i 28 d’abril de 2020, de 09.30  a 13.30 h a Collbató [TELEFORMACIÓ] MEET

Per realitzar les accions formatives és imprescindible inscripció prèvia omplint el formulari de l’activitat corresponent al web Molí Empresa.

Enllaç relacionat

www.moliempresa.cat

 

 

Amb el suport:

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i l'FSE en el marc dels "Programes de suport al desenvolupament local”

Veure totes les notícies