donem impuls a l'emprenedor!

Sessió informativa curs Formació Ocupacional CP “Activitats Auxiliars de Magatzem”

23/01/2023 15:38

El Centre de Promoció Econòmica ha realitzat avui 23 de gener de 2023 a les 10.30 h la sessió informativa del CP “Activitats auxiliars de Magatzem”, curs de Formació Ocupacional que s’iniciarà enguany al Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner de l’Ajuntament de Martorell.

En aquesta sessió informativa específica d’aquest certificat de professionalitat es concreten tots els detalls i s’amplia la informació relativa al curs amb inici previst pel 30 de gener de 2023.

L’Ajuntament de Martorell a través del Centre de Promoció Econòmica ha aconseguit una subvenció del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) de la Generalitat en el marc de la convocatòria d'accions de formació d'oferta adreçades prioritàriament a treballadors/res desocupats/ades per a l'any 2022 (FOAP 2022) per poder impartir en aquesta convocatòria 2022-23 cinc cursos sol·licitats de Formació Ocupacional, subvencionats pel mateix SOC i pel Fons Social Europeu. Malgrat que la convocatòria de cursos correspon a l'any 2022, el gruix d'aquests es portarà a terme durant  l'any 2023.

El Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner iniciarà el curs CP “Activitats Auxiliars de Magatzem” el dia 30 de gener de 2023 en horari de dilluns a divendres de 9 a 14 h.

 

CP “Activitats Auxiliars de Magatzem”

Aquest certificat de professionalitat que s’impartirà al Centre de Promoció Econòmica de Martorell a partir d’aquest mes de gener es tracta d’un CP de nivell 1 amb una durada total de 250 hores estructurades en  170 h teòriques,  40 h de formació complementària i 40 h de pràctiques professionals no laborals.

L’objectiu principal d’aquesta formació és realitzar operacions auxiliars de magatzem, recepció, desconsolidació, ubicació bàsica, preparació i expedició de càrregues i descàrregues, de manera coordinada o en equip, sota la supervisió d'un/a responsable, seguint les instruccions rebudes, i aplicant els procediments i equips adequats, en condicions de productivitat i respectant la normativa de seguretat, salut i prevenció de riscos.

Programació FOAP 2022

 

En el marc d’aquesta nova convocatòria FOAP 2022, des del Centre de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Martorell enguany es realitzaran les següents especialitats formatives:


Informació i preinscripcions

 

Per poder participar en el procés de selecció cal seguir els següents passos:

  • Consulteu els diferents programes dels cursos per obtenir més informació (clicant sobre cada títol podreu consultar el programa). Valoreu si reuniu els requisits previstos en cada curs i si podeu assistir amb l'horari i calendari establerts.
  • Si us interesseu per alguna especialitat cal omplir el  formulari de preinscripció online  o que us adreceu a les instal·lacions del Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner (Camí del Riu s/n • 08760 Martorell • Tel. 93 775 31 01 moliempresa@martorell.cat) qualsevol dia de dilluns a divendres entre les 10 i les 13.00 h per omplir el full de preinscripció i portar la documentació necessària.


Què es necessita per fer efectiva la sol·licitud?

 

Omplir el full de PREINSCRIPCIÓ o PREINSCRIPCIÓ ONLINE

Aportar la següent documentació:

• CURRICULUM VITAE
• CÒPIA DEL DNI O NIE
• CÒPIA DEL FULL inscripció a l'Oficina de Treball
• CÒPIA DEL FULL Informe de Vida Laboral
• CÒPIA del Títol i/o Certificat de formació  que acrediti el nivell acadèmic requerit pel/s curs/os sol•licitat/s

Veure totes les notícies