donem impuls a l'emprenedor!

En marxa 4 dels 6 cursos de Formació Ocupacional adreçats a persones desocupades al Molí Fariner

09/01/2020 12:41

El Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner continua amb la seva programació formativa dels sis cursos de Formació Ocupacional atorgats pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) en la convocatòria FOAP 2019 dirigits a persones en situació d'atur.

Els primers cursos ja estan en marxa des del mes d’octubre i la resta s'aniran endegant aquests mesos fins al mes de juliol. Els primers cursos que es van iniciar d’aquesta convocatòria FOAP2019 van ser els d’idiomes Curs "Anglès A2" (190 hores) i Curs "Anglès B2" (280 hores),  i el CP "Operacions Auxiliars de serveis administratius i generals" (470 hores) iniciats a finals d’octubre de 2019.

El següent curs iniciat el 2019 va ser la primera edició del CP  "Activitats auxiliars de Magatzem" (250 hores) impartit del 20 de novembre de 2019 al 9 de març de 2020 en horari de 9.00 h a 13.00 h fins al mes de març.

Aquest any 2020 s’enceta amb la sessió informativa del curs CP “Activitats auxiliars de comerç” (310 hores) que es realitzarà el 18 de febrer de 2020 a les 10.30 h al Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner de l'Ajuntament de Martorell. ?

El curs certificat de professionalitat ‘Activitats auxiliars de comerç‘, en el que encara queden places disponibles, té el seu inici previst pel 4 de març 2020 en horari de dilluns a divendres de 9.00 h a 14.00 h fins  al 10 de juny de 2020.

CP  “Activitats auxiliars de Comerç”

Aquest curs té una durada de 310 hores i es divideix en 6 mòduls. Tracta aspectes com ara operacions auxiliars en el punt de venda; preparació de comandes; manipulació i moviments amb transpalets i carretons de mà i atenció bàsica al client. L’objectiu és realitzar activitats auxiliars de reposició i condicionament en el punt de venda i repartiment de proximitat. En acabar, els alumnes obtindran el certificat de professionalitat de nivell 1, que els capacitarà per ocupar llocs de treball relacionats amb activitats com ara reposadors d’hipermercat, repartidors de proximitat, embaladors, empaquetadors-etiquetadors, preparador de comandes i auxiliar de dependent de comerç.

CP  “Activitats auxiliars de Magatzem”

Finalment la darrera sessió informativa será el 20 de febrer de 2020 a les 10.30 de la segona edició del curs CP  "Activitats auxiliars de Magatzem" (250 hores), en el que actualment també queden places disponibles i amb inici previst el 2 de març fins el 10 de juny 2020 en horari de dilluns a divendres de 9.00 h a 13.00 h

Es tracta d’un CP de nivell 1 amb una durada total de 250 hores estructurades  en 3 mòduls formatius amb un total de 170 hores,  40 h de formació complementària i 40 h de pràctiques professionals no laborals.

El principal objectiu d’aquesta formació és realitzar operacions auxiliars de magatzem, recepció, desconsolidació, ubicació bàsica, preparació i expedició de càrregues i descàrregues, de manera coordinada o en equip, sota la supervisió d'un responsable, seguint les instruccions rebudes, i aplicant els procediments i equips adequats, en condicions de productivitat i respectant la normativa de seguretat, salut i prevenció de riscos.

Programació Foap 2019

?Els cursos de formació ocupacional estan adreçats prioritàriament a les persones que es troben en situació de desocupació, busquen feina i tenen interès a millorar o aprendre una nova ocupació. Aquestes accions formatives estan subvencionades pel Servei d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu, dins de les convocatòries anuals de formació ocupacional, i no tenen cap cost per a l’alumne.

En el marc d’aquesta nova convocatòria FOAP 2019, des del Centre de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Martorell es realitzen  les següents especialitats formatives:

Curs "Anglès A2" (190 hores), Curs "Anglès B2" (280 hores), Certificat de professionalitat "Activitats auxiliars de Magatzem" (250 hores) 2 edicions, Certificat de professionalitat “Activitats auxiliars de comerç” (310 hores) i Certificat de professionalitat "Operacions Auxiliars de serveis administratius i generals" (470 hores)

Informació i preinscripcions

Per poder participar en el procés de selecció cal seguir els següents passos:

- Consulteu els diferents programes dels cursos per obtenir més informació (clicant sobre cada títol podreu consultar el programa). Valoreu si reuniu els requisits previstos en cada curs i si podeu assistir amb l'horari i calendari establerts. ??

-Si us interesseu per alguna especialitat cal omplir el formulari de PREINSCRIPCIÓ ONLINE, o que us adreceu a les instal·lacions del Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner (Camí del Riu s/n · 08760 Martorell · Tel. 93 775 31 01

· moliempresa@martorell.cat qualsevol dia de dilluns a divendres entre les 10 i les 13.00 h per omplir el full de preinscripció i portar la documentació necessaria.

Què es necessita per fer efectiva la sol·licitud ?

Per fer efectiva la sol-licitud per participar en els cursos de Formació Ocupacional cal omplir el full de PREINSCRIPCIÓ o formulari de PREINSCRIPCIÓ ONLINE

Més informació: 

www.moliempresa.cat

Veure totes les notícies